Збір анкет розпочато!

Любі вчителі, якщо ви чекали на знак, щоб заявити про себе на всю Україну — це саме він! Оголошуємо про старт прийому заявок на Global Teacher Prize Ukraine 2024!

З початку повномасштабного вторгнення ми не обирали найкращого вчителя країни, зосередившись на документуванні історій вчительства воєнного часу. Однак цього року повертаємося до формату професійної відзнаки найкращого серед кращих.

Кінцевий термін подачі анкети — 8 липня. Зробити це може сам учитель, або його можуть номінувати друзі, колеги, учні чи їхні батьки — обмежень немає.

Вже 5 жовтня, у Міжнародний день учителя, вся країна дізнається ім’я переможця, який отримає нагороду в 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на світову премію Global Teacher Prize.

Генеральним медіапартнером проєкту виступає група 1+1 media. Інформаційним — платформа кіно та телебачення Kyivstar. А ведуча 1+1 Марафон і ТСН, інтерв’юєрка Наталія Мосейчук, яка є незмінною кураторкою заходу, традиційно відзначить одного з вчителів своєю персональною номінацією «Вибір серцем».

Тож дізнавайтеся більше про умови участі та заповнюйте заявку на https://globalteacherprize.org.ua/apply-2024/