Конкурс творчих робіт

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України запрошує керівників, педагогічних/науково-педагогічних працівників, слухачів курсів підвищення кваліфікації, здобувачів вищої освіти, учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів, освітян долучитися до Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Збережи та віднови свої позитивні емоції, почуття та психічні стани», який проводиться з нагоди Всесвітнього дня здоров’я (07.04.2024) та Всеукраїнського дня психолога (23.04.2024) у період березня-квітня 2024 року.

Метою конкурсу є розвиток емоційної сфери освітян задля збереження психічного здоров’я в кризових умовах. Всеукраїнський конкурс творчих робіт відбувається у форматі відео-роликів, відео-презентацій та флешмобу учасників. Конкурс спрямований на досягнення наступних завдань:

·      формування здоров’язберігаючого світогляду педагогічних/науково-педагогічних працівників слухачів курсів підвищення кваліфікації, здобувачів PhD, освітян з відновлення позитивних емоцій, почуттів, психічних станів;

·      поліпшення та відновлення позитивних емоцій особистості;

·      збереження позитивних почуттів особистості;

·      корегування психічних станів особистості;

·      виявлення та розвиток творчих здібностей педагогічних та науково-педагогічних працівників, у процесі практичного застосування психологічних технологій у просвітницькій роботі.

Дедлайн: 01 квітня 2024 року. Роботи учасників із супровідним листом оформляються відповідно до Положення про конкурс «Збережи та віднови свої позитивні емоції, почуття та психічні стани». Реєстраційну картку учасника та основний матеріал надсилати на пошту: moskallla@uem.edu.ua

Положення про конкурс за посиланням:

http://umo.edu.ua/images/content/document/03.03.2024_12.pdf