Кулінарний хаб: другий день навчання

200 котлет за 12 хвилин!

10 окремих страв всього за 3 години!

Ні, це не битва сезонів на «Мастер Шеф». Це другий день роботи нашого кулінарного хабу на надсучасному обладнанні. У розпорядженні 20 майстрів виробничого навчання на новоствореному професійному майданчику – пароконвекційна піч, теплова кулінарна система для варіння, смаження, тушкування, приготування у фритюрі та на низьких температурах, спіральний тістоміс, термобокси, картоплечистка, кутер-робот для подрібнення, приготування фаршів, емульсій, збитих вершків тощо. І все це потім помиють найсучасніші посудомийні машини різних типів. Меню складали за рецептурником Євгена Клопотенка під керівництвом досвідчених шеф-кухарів відомих громадських організацій «Національна асоціація громадського харчування» та  «Культ Фуд», що долучені до реалізації важливого проєкту School Chef’s Training Hubs Development в трьох областях, в тому числі і Одеській. Страви з курятини, крупів, овочів з дотриманням усіх технологічних процесів приготування. За майстерною роботою професіоналів та навчанням фахівців спостерігала заступник директора Департаменту освіти і науки Таїса Абозіна.

«Пишаюся тим, що старт виявився успішним! Переконана, харчування підростаючого покоління Одещини – в надійних руках! Дякуємо за корисний досвід, який в подальшому при підготовці кухарів у своїх закладах профтехосвіти та перепідготовці шкільних кухарів використовуватимуть агенти змін»,- зазначила Таїса Михайлівна.

Організатори проєкту подарували кулінарному хабу професійну овочерізку для ще більшої зручності виконання процесів приготування їжі.

Продовжуємо працювати над реформуванням системи шкільного харчування. Разом дбаємо про здоров’я наших дітей!