Проведено селекторну нараду

Гаряча пора в освітян! Завершення чергового навчального року в умовах війни, проведення НМТ, видача документів про освіту. Є над чим працювати! А тут і обласний етап “Сокіл” (“Джура”), і участь у фіналі шкільних ліг, і нові заявки на платформу DREAM, бо на часі модернізація харчоблоків.

Щоб дати колегам вектори руху і підтримати у цей непростий період, під головуванням заступника голови Одеської ОВА Антона Шалигайла, спільно з очільником Департаменту освіти і науки Олександром Лончаком, проведено селекторну нараду з керівниками органів управління освітою. Порядок денний – насичений. Блок фінансових питань і потрібних роз’яснень від заступника директора Департаменту Світлани Парандюк.

Окремо проговорили про останні дзвоники. Тут, як завжди, без масових зібрань і нудних лінійок. Безпека – передусім!

Антон Ігорович наголосив учасникам наради, що в енергосистемі країни спостерігається значний дефіцит внаслідок масованих ракетних ударів ворога, який може компенсуватися обмеженнями споживання у години пік. Тому варто першочергово подбати про альтернативні джерела енергії для закладів освіти та тимчасових екзаменаційних центрів, де найближчим часом стартує НМТ. У дітей не повинно бути зайвих стресів, хвилювань їм і так вистачить.

Нарада пройшла конструктивно. Дякуємо всім, хто долучився! Працюємо далі заради нашого майбутнього!