В Одесі відбувся четвертий буткемп UPSHIFT!

UPSHIFT — молодіжна програма, яка реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у понад 40 країнах. На 4-денному буткемпі молодіжні команди разом з досвідченими менторами досліджували обрану соціально важливу проблему за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), щоб знайти для неї дієве рішення.

Цей набір об’єднав 10 молодіжних команд з с. Прилиманське, с. Шабо, м. Чорноморськ, м. Балта, м. Татарбунари (2), м. Подільськ, м. Одеса, м. Кілія та с. Олександрівка. Проєкти команд допоможуть громадам розв’язати певну проблему, збільшити кількість активної та розвинути у них навички 21 століття!

Команди працювали над пошуком рішення для проблем, що стосуються прав дитини, ментального здоров’я молоді та психологічного розвантаження, булінгу, налагодження комунікації між поколіннями, екології, профорієнтації, української культури.

В результаті всі команди успішно захистили свої проєкти, отримали рекомендації від експертної комісії та були нагороджені сертифікатами. Зараз команди оформлюють бюджетні заявки та готуються до етапу реалізації проєктів.

ГО “Потрібні тут” продовжує реєстрацію на набір UPSHIFT у Південному регіоні (для Одеської, Миколаївської та Херсонської областей). В результаті буде відібрано для участі 20 молодіжних команд!

Деталі участі та реєстрація за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/supwJF9W

Дедлайн подачі анкет — 29 квітня!

Програма UPSHIFT в Одеській області реалізується ГО “Потрібні тут” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).