Благодійний бал науковців

Непересічна подія на теренах Одещини! Такого ще не було! В межах Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченій повоєнному відродженню та євроінтеграції України «Співпраця науки, освіти, бізнесу та влади: розвиток євроінтеграційних ідей та професійної спільноти в Україні», за підтримки Департаменту освіти і науки Одеської ОДА, Рада молодих вчених організувала та провела благодійний бал на підтримку ЗСУ.

Участь у науково-творчому заході взяли заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Таїса Абозіна та працівники Департаменту.

«Наші науковці продовжують невтомно працювати навіть в умовах жахливої війни. І ми впевнені, що Україна та наука неодмінно переможуть! Більше 50 наукових установ та організацій, наукові центри у закладах вищої освіти займаються науковою діяльністю, виконують дослідження, розробки для потреби науково-технічного та інноваційного розвитку економіки нашої області. Вдячні усім, хто сьогодні в цій ошатній залі та тим, хто поза нею, захопливо займається якимось новим відкритям»,- зазначила Таїса Абозіна.

Кращим з кращих в науці були вручені Почесні грамоти Одеської ОДА та обласної ради.

Учасники події мали змогу поринути в незабутню атмосферу ХІХ століття, насолодитися класичними танцями, різними видами вальсу, поезією, а також взяти участь у благодійному аукціоні. Наші молоді вчені в усьому вдатні! Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку незламних захисників та захисниць України.

Казково, романтично, а головне з корисною метою. Організаторам все вдалося, тому наука рухатиме світ і надалі. Аби після перемоги взяти активну участь у відбудові нашої країни.