Зустріч з активною молоддю регіону

На виконання ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера тривають зустрічі з представниками молодіжної спільноти регіону. Наша мета – залучити якомога більше активних, ініціативних, небайдужих молодих людей до співпраці задля розвитку області та ефективної реалізації молодіжної політики. У нас на Одещині дуже прогресивна молодь. Їй небайдуже, де жити, що відбувається в громадах, вона готова будувати своє майбутнє.

Сьогодні відбулася чергова змістовна розмова за участі заступника голови ОВА Дмитра Радулова, директора Департаменту освіти і науки Олександра Лончака та наших партнерів ЮНІСЕФ Ukraine. Презентували учасникам зустрічі міжнародний молодіжний проєкт U-Point та U-Report Україна, що покликаний у формі опитувань збирати думки молоді віком від 14- до 34 років з приводу різних сфер суспільного життя. Для прикладу – питання довкілля, волонтерства, медіаграмотності та безлічі інших. Результати цих опитувань допомагають доносити думку молоді до ключових стейкхолдерів для започаткування сталих змін.

У жовтні 2023 представником ГО «Потрібні тут» та координатором програми UPSHIFT в Одеській області було презентовано молодіжну інноваційну програму UPSHIFT для підлітків та молоді, яка буде реалізовуватися Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). UPSHIFT вже понад 25 років надає молоді по всьому світу можливості створити власні проєкти, отримати ресурси на їх впровадження та змінити свій регіон на краще. Чудово, що відтепер матимемо таку змогу і в нашій області!

U-Point – це місце для обміну інформації та співпраці, майданчик для впровадження цікавих ідей для розвитку або вирішення проблемних питань (партнерство в громаді).

Отже, якщо прагнете змін на краще у ваших громадах, долучайтеся до пропозицій щодо першого опитування в Одеській області в межах проєкту U-Report за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScoTZDoOtJ4gc…/viewform

Не пропустіть унікальну можливість зробити свій внесок у формування голосу молоді та вплинути на суспільні зміни!