Працювала обласна атестаційна комісія

Сьогодні у змішаному форматі (онлайн і очно), відбулося перше у цьому році засідання обласної атестаційної комісії Департаменту освіти і науки, під головуванням заступника голови комісії Таїси Абозіної. Було розглянуто 197 атестаційних справ, які подали 29 закладів фахової передвищої освіти регіону. У ході засідання заслухали керівників закладів, які клопотали про присвоєння або відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння або відповідність раніше присвоєним педагогічним званням своїм працівникам. З метою дотримання безпекових умов, із закладами був встановлений онлайн-зв’язок.

На підставі аналізу атестаційних матеріалів, вивчення професійної діяльності, експертизи представлених документів, комісія одноголосно прийняла рішення про успішне проходження атестації поданих кандидатів. Жодних зауважень у членів комісії не виникло. Атестацію 6 осіб, за їхнім бажанням, перенесено на 2024 рік.

«Хочу відзначити, що серед викладачів, які атестуються, чимала кількість кандидатів наук, більшість має власні педагогічні надбання та розробки, а неоціненний досвід з радістю передають молодим спеціалістам. Крім того, їхні вихованці – переможці різноманітних конкурсів та олімпіад. Вітаю колег з високою оцінкою педагогічної діяльності! Бажаю нових звершень!» – підсумовуючи засідання комісії звернулася до присутніх Таїса Михайлівна.