Безпека дітей – головне!

Лідер з відкриття «Класів безпеки» на Одещині – Білгород-Дністровський район – упевнено тримає марку лідерства. І продовжує активну роботу по облаштуванню інтерактивних навчальних просторів у закладах освіти своїх громад. Цього разу естафету підхопила Саратська ТГ, відкривши класи на базі Новоселівського та Зорянського ліцеїв.

У “Класах безпеки” є все необхідне для вивчення правил пожежної та мінної безпеки, зокрема зразки вибухонебезпечних предметів. Рятувальники вже провели перший урок для школярів. Під час заняття дітям в ігровій формі розповіли, як поводитися в екстремальних ситуаціях, що робити, якщо натрапили на підозрілий предмет і як надати першу домедичну допомогу.

Хочу додати, що спільно із органами місцевого самоврядування, ми також реалізовуємо проєкт «Безпекове середовище». Спираючись на досвід розвинених європейських країн, у кожному закладі освіти встановлюються системи відеоспостереження та кнопки виклику поліції охорони. В області є райони, які повністю закрили це питання.

Працюємо далі!