З навчальним візитом у Страсбурзі

З 4 по 11 грудня голова ГО «Молодіжна рада Одеської області», керівник «СпівДія Хаб Одещина», активна учасниця багатьох молодіжних ініціатив Юліана Назо перебуває з навчальним візитом у Страсбурзі, зокрема бере участь у семінарі для молодіжних працівниць та представниць молодіжних центрів, які забезпечують роботу з молоддю під час війни в Україні. Така можливість виникла завдяки ефективній та плідній роботі нашої представниці, що координується Департаментом освіти і науки Одеської ОДА.

Захід проходить в рамках Рамкової програми співробітництва у сфері молодіжної політики між Радою Європи та Міністерством молоді та спорту України на 2021-2025 роки за сприяння проекту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні: фаза ІІ”. У рамках відвідин учасники зустрінуться з представниками Ради Європи та міста Страсбург, ознайомляться з освітніми ресурсами та політичними підходами молодіжного сектору, зустрінуться з іншими молодіжними працівниками зі Страсбурга та молодіжних центрів із знаком якості, поділяться власним досвідом та прагненнями, як молодіжні працівники.

Після навчального візиту учасники зможуть реалізувати свою діяльність в Україні на основі цінностей Ради Європи, ресурсів її молодіжного сектору та налагодити контакти й співпрацю з іншими молодіжними працівниками в Україні та за її межами.