Підготовка до нового навчального триває!

#Укриттяонлайнпрезентація

Життя триває, як і підготовка до нового навчального року. Одним із головних завдань, яке ставиться наразі – зосередитись на створенні безпечного і комфортного середовища для вихованців та всіх учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, що батьки мають право обрати дітям будь-яку форму навчання – очну, змішану, дистанційну та інші, передбачені законодавством. При цьому умовою очного/змішаного є ще й захисне укриття, яке відповідає усім нормам з дозволом на його використання.

Ніхто не посперечається з тим, що усі діти повинні мати доступ до якісної освіти. Бажаючим навчатися офлайн, треба надати таку можливість. В умовах сьогодення, безперечно, це виклик. Разом з тим маємо розглядати його не тільки з тактичної, а й стратегічної перспективи. Бо облаштовані належним чином споруди цивільного захисту – безпека не лише школярів, а й населення усієї області.

Нас чекає дуже непростий навчальний рік. Вдячні тим керівникам та колективам, які з особливою відповідальністю поставилися до наданих доручень, провели значний об’єм ремонтних робіт у найпростіших укриттях, проявили творчу фантазію, аби продемонструвати і своїм громадам, і батьківській спільноті, що ми готові протистояти агресору. Єдиним фронтом! Продовжуємо роботу пліч-о-пліч разом!