Молодь Одещини відзначила День Української Державності

Патріотично та з користю! Молодь Одещини відзначила День Української Державності. 28-29 липня 2022 року на базі «СпівДія Хаб Одещина» заплановано дводенний тренінг «Командна співпраця – сила волонтерів» за сприяння Української академії лідерства, Міністерства молоді та спорту України, координаторів «СпівДія» Офісу Президента України, громадських організацій та у рамках проєкту «Цивільна служба підтримки «Одне серце»: Сила молоді».

Активні натхненні лідери молодіжного руху Одеської області зібрались для навчання, конструктивного спілкування та генерування новітніх ідей у «Співдія хаб Одещина»! Надзвичайно радіємо таким подіям! Та впевнені, у нашої державності – гарне майбутнє!!!

Також, до цього святкового дня приурочено заснування представництва «СпівДія хаб Одещина» у місті Чорноморську. Вчора, 27 липня 2022 року, представниками місцевої влади у ході спілкування та зустрічей запропоновано дві локації, на яких може розміститися зазначене представництво (відповідно до напрямів діяльності). Координатором молодіжного осередку визначено Павла Пересунька – представника активної молоді громади, спортсмена, координатора програми Президента України “Активні парки” у м. Чорноморськ. Вітаємо і зичимо Павлу успіхів! Також, відбулась зустріч з представниками молодіжних осередків, активною молоддю з питань реалізації основних завдань у сфері молодіжної політики, з питань функціонування представництва “Співдія Хаб Одещина”.

Крім того, у всіх закладах освіти, молодіжних центрах, бібліотеках області сьогодні відбулося ряд заходів, присвячених відзначенню Дня Української Державності, з широким залученням учнівської та студентської молоді!

Молодь – крила України! І наше завдання – допомогти злетіти, підтримати на старті. З Україною в серці до перемоги! ??