Відкрили STEM-ЛАБОРАТОРІЮ

Приємними новинами радує Саратський ліцей Білгород-Дністровського району. Попри війну та виклики заклад ставить перед собою амбітні цілі і успішно їх досягає. Одна з таких – відкриття STEM-ЛАБОРАТОРІЇ.

Впровадження інноваційної лабораторії відкриває перед здобувачами освіти ліцею безмежний простір можливостей в отриманні унікальних навичок для успішної кар’єри у ХХІ столітті та здобутті таких професій як інженер, біолог, архітектор та ІТ-спеціаліст.

Варто відзначити, що лабораторія, окрім ремонту й нового умеблювання, оснащена 3D-принтерами, квадрокоптерами, окулярами віртуальної реальності, наборами для робототехніки, фотолабораторією, цифровим мікроскопом та Microbit для програмування, завдяки яким учні зможуть виконувати завдання, що раніше не мали змоги робити. Це підвищить їхні знання і вони зможуть й надалі достойно представляти і свою громаду, і свій район на конкурсах та олімпіадах найвищого рівня.

Відкриття таких сучасних лабораторій є як ніколи доцільним, навіть в умовах нашого складного сьогодення. Адже, якщо ми зараз відкладемо розвиток дітей, і вони не матимуть доступ до інновацій та інформації, яка шаленими темпами збільшуються, це буде дуже важко наздогнати у майбутньому.

Щиро вітаємо колег та дякуємо усім дотичним до важливої справи за турботу про підростаюче покоління, яке і так країна-терорист росія позбавила спокійного сну і нормального дитинства.