Розширюємо кордони молодіжного простору!

13 лютого 2024 року понад сто учасників – учні шкіл, коледжів, профтехів разом з учителями та викладачами долучилися до презентації Європейського молодіжного парламенту Україна в Одеській області. Участь в заході взяли представники Департаменту освіти і науки, відповідальні за напрямок розвитку молодіжної політики в регіоні.

Європейський молодіжний парламент – одна з наймасштабніших та найвпливовіших неприбуткових молодіжних організацій у Європі, яка зосереджена на розвитку молодіжної дипломатичної спільноти, моделюванні парламентської роботи, розвитку навичок проектного та командного менеджменту, журналістики та медіа. Проєкт реалізується за підтримки президентки Єврокомісії Урсули Фон дер Ляєн та президентки Європейського Парламенту Роберти Мацоли.

Під час онлайн-зустрічі здобувачі освіти дізналася про можливості, що надає організація, про те, як розвивати лідерські здібності та отримати командні навички.

Плекаємо інтелектуальну молодь країни разом та робимо все можливе, щоб наші юнаки та дівчата збагачувалися новою і цікавою інформацією, отримували корисний досвід навіть під час війни.