Стартували обласні етапи учнівських олімпіад

Департаментом освіти і науки Одеської ОДА спільно з КЗВО «Одеська академія неперервної освіти», з дотриманням безпекових умов, розпочато очні (обласні) етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з предметів. 6 січня 2024 року, 85 учнів закладів загальної середньої освіти Одеської області, які особливо небайдужі до вивчення фізики, змогли продемонструвати своє розуміння фізичних законів, навички їх застосування та інтелектуальні вміння під час виконання серії теоретичних та практичних завдань. Працювали школярі в укритті, так як з самого ранку була затяжна повітряна тривога, але це не зламало їх моральний дух і позитивний настрій.

Дякуємо за безпечну локацію Одеському національному університету імені І.І. Мечникова. Особливо усім колегам, хто був задіяний в організації та проведенні олімпіади. А також щира подяка вчителям та батькам, які підтримували дітей.

Офіційні результати олімпіад, як завжди, будуть оприлюднені на сайті КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради». Бажаємо успіхів!