Організовано освітній процес у змішаному форматі

Одещина у полоні снігової стихії. Ситуація у сфері освіти перебуває на постійному контролі Одеської ОВА. Вдячні колегам за оперативну інформацію про стан справ на місцях.

Учора було прийнято розпорядження начальника Одеської обласної військової адміністрації про перехід закладів освіти регіону 27 листопада на дистанційне навчання. Звісно, де це можливо. У тих громадах, де наявне світло, зв’язок, інтернет. Енергетики та всі служби працюють цілодобово. Хто мав можливість забезпечити освітній процес, був сьогодні з дітьми, усім, хто розчищав сніг біля шкіл та садочків, прибирав повалені дерева, дбав про систему опалення – щира подяка!

Згідно розпорядження Олега Кіпера, просимо забезпечити організацію освітнього процесу у гнучкому, змішаному форматі, передбачивши очний формат навчання для здобувачів освіти, які перебуватимуть у закладі освіти, та дистанційний (синхронне та асинхронне навчання) – для учнів, які через несприятливі погодні умови ще залишаться вдома. Дитячі садки, по можливості, відновлюють звичний режим роботи. В кожній громаді самостійно ухвалять рішення, відповідно до ситуації.

Такі випробування сприяють нашій єдності та доводять, що освітній фронт Одещини, незважаючи на усі виклики, міцно тримає свої позиції!