З Міжнародним днем студента!

17 листопада увесь світ відзначає Міжнародний день студента – свято, що зближує та об’єднує молодь усіх континентів, символізує юність, красу, сміливість перших почуттів.

На жаль, сучасному поколінню українських студентів випало жити в непростий період, коли наша держава змушена знову виборювати свою незалежність. 24 лютого 2022 багато з вас взяли до рук зброю, вступили до лав ЗСУ та тероборони. Чимало вже віддали за Україну найдорожче – життя. Світла пам’ять і шана Героям, яких завжди чекатимуть Мами…

Шановна студентська молодь Одещини! Наші талановиті, розумні, креативні, спортивні, най…, най…Цього навчального року ми разом пройшли вже 77 днів навчання в умовах повномасштабної війни. Щира вдячність вам за патріотичну позицію, активну підтримку волонтерського руху, допомогу нашим незламним воїнам, небайдужість, участь у всіх суспільних процесах. І якої б професії ви не навчались, маю упевненість: незабаром ваша енергія, бажання рухатися вперед, професіоналізм стануть у нагоді нашій країні. Ми обов’язково переможемо!

З повагою директор Департаменту освіти і науки Олександр ЛОНЧАК