Засідання Ради молодих вчених

Минулої п’ятниці, у Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку, відбулося засідання Ради молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації. Вітальне слово від Департаменту освіти і науки ОДА тримали Олександр Керсанов, в.о. начальника відділу професійної та вищої освіти і Христина Наломенко, головний спеціаліст відділу. Стан науки і виклики в умовах воєнного стану презентувала учасникам зібрання Наталія Маслій, голова Ради молодих вчених при ООДА. На заході обговорено реалізацію багатьох успішних проєктів, якими займаються молоді науковці регіону, це і «Наукою вишиваємо Україну», «Освітній автоспорт», Благодійний бал в межах науково-практичної конференції, присвяченої повоєнному відродженню та євроінтеграції України, «Жінки в науці», «Колекції молодих вчених», «Подаруй книгу», «Школа молодого вченого Одещини» та ін.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять колег та усіх, хто віддав життя у боротьбі за свободу і незалежність України.

«Ви маєте великий потенціал для того, щоб зробити значний внесок у захист нашої країни та її відновлення після війни, в цілому для розвитку науки в нашому регіоні. Хочу закликати всіх до активності: в роботі, діях, рішеннях, аби досягнути вагомих результатів»,- зазначив у своєму виступі, вітаючи наукову спільноту Одещини, Олександр Керсанов.