ХІ Обласна спартакіада серед працівників освіти на Одещині

Дуже тішить, що вересень заклади освіти Одещини присвятили ментальному здоров’ю, зокрема, і через спорт. Заняття на свіжому повітрі, дух запеклої боротьби, дружність та згуртованість команд, підтримка один одного, бажання перемоги – все це додає бадьорого заряду і мотивації. Не відстають від вихованців і вчителі, що не може не бути предметом особливої гордості.

Так, два дні поспіль на Одещині триває ХІ обласна спартакіада серед працівників освіти – членів Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Організаторами спортивного заходу є Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, Одеська обласна організація освіти і науки України та Одеське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Від імені директора Департаменту вітала колег та зичила переможних результатів завідувач сектору позашкільної освіти, виховної роботи та молодіжної політики Наталія Мельник.

Чотирнадцять збірних команд, які представляють 30 територіальних громад та 2 заклади вищої освіти, зібрались разом, щоб у цей важкий воєнний час показати ворогу, що освітяни сильні, згуртовані, загартовані і їх не зламати.

Свої перемоги спортсмени присвячують колегам, які зі зброєю в руках захищають незалежність та територіальну цілісність України.

Цьогорічні змагання проходять у трьох видах спорту: волейбол, настільний теніс, шахи. На спортивних майданчиках панує атмосфера дружби, чесної боротьби, командного духу та гарного настрою.

На переможців чекають кубки, грамоти, дипломи, медалі, а також грошові винагороди.