Освіта Одещини єднає!

Під таким потужним гаслом відбулася традиційна серпнева конференція освітян, яка вкотре перед стартом нового навчального року зібрала разом однодумців та партнерів.

З уважністю присутні у залі переглянули презентації спікерів кожного із семи районів області, бо створити безпечний освітній простір – це титанічна праця, разом з тим і натхненний досвід, колеги! З великою приємністю директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак подякував кожному техпрацівнику, кожному робітнику, електрику, педагогам, вихователям, майстрам виробничого навчання, керівникам закладів, усім, хто не шукав легких шляхів, а з великим старанням виконував роботу по створенню й облаштуванню безпекового, комфортного освітнього середовища. Шана тим колективам, які з особливою відповідальністю поставилися до наданих доручень, провели значний об’єм ремонтних робіт у найпростіших укриттях, проявили творчий потенціал, аби продемонструвати і громаді, і батьківській спільноті, що ми готові протистояти агресору. Єдиним фронтом!

Вшановували загиблих на війні випускників, учителів… Вічна їм пам’ять.

У всіх виступах лунало “спасибі” захисникам і захисницям, які тримають над нами небо! Наші герої – приклад для підростаючого покоління! Нагороджували кращих у спорті та у професії.

Кожна така зустріч надихає, мотивує, дарує крила! Нових успіхів і перемог, освітянська родино! Радіємо за тих вчителів, які вже 1 вересня обіймуться з вихованцями! Це ті емоції, заради яких варто обрати щасливу освітянську долю!