Ще партія шкільних автобусів

Чергова партія шкільних автобусів вже в дорозі до шкіл Болградської, Кодимської, Курісовської, Миколаївської, Подільської, Старомаяківської, Слобідської, Доброславської, Цебриківської, Любашівської територіальних громад.

МОН України визначило якісні укриття; шкільні автобуси; гаджети; підручники; надолуження освітніх втрат – ключовими пріоритетами в межах ініціативи з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом»! Одещина активно долучилася до зазначеної роботи. Ми прагнемо з 1 вересня по максимуму очно зустріти школярів. Звісно, якщо дозволить безпекова ситуація та підтримають рішення батьки. Тож укриття наразі ремонтуються, комісійні перевірки тривають, педагоги вийшли з відпусток та готуються до довгоочікуваної зустрічі з вихованцями, 28 шкільних автобусів придбано, більша частина вже передана на місця, завезено підручники, освітні центри для надолуження освітніх втрат – в процесі створення, гуманітарна допомога, частина гаджетів для педагогічних працівників та дітей з числа ВПО – отримана і розподілена.

Потреби в шкільному автотранспорті продовжують залишатися першочерговими. Адже навіть в умовах воєнного часу реалізується реформа профільної старшої школи, що включає в себе реорганізацію мережі та створення ліцеїв.