Пишаємося досягненнями випускників Одещини!

Було складно. Непросто. Хвилююче. Але, попри все, маємо високий результат. Іменинники – місто Ізмаїл та Ізмаїльський район. Цьогоріч 16 тамтешніх випускників підтвердили свої високі знання, здобувши максимальних двісті на НМТ. Вітання освітянам громади, батькам, дітям! Так тримати!

Відзначимо також Одеський та Подільський район (9 і 8 здобувачів освіти відповідно мають по 200 балів). І Білгород-Дністровський – шестеро учнів. Медалісти підтвердили свої золоті медалі!

Двісті балів з двох предметів НМТ отримали загалом 408 учасників України, в тому числі тринадцятеро з нашого регіону. Серед обстрілів та блекаутів, юні українці довели – немає нічого недосяжного на шляху до мети! Вітаємо з двічі по 200: Лавриненко Валерію (Саратський опорний заклад) – біологія та математика, Ривак Валерію (Академічний ліцей міста Білгорода-Дністровського) – українська та математика, Матуляк Ірину (Ізмаїльський ліцей “Політехнічний” з гімназією Ізмаїльського району) – українська та англійська, Долгову Дар’ю (Ізмаїльський ліцей “Політехнічний” з гімназією Ізмаїльського району) – українська та англійська, Воробйову Єлизавету (Опорний заклад освіти “Першотравневий ліцей” Визирської сільської ради Одеського району) – українська та математика, Білоус Катерину (Балтський ліцей №1 імені Олеся Гончара Балтської міської ради) – українська мова і математика, Тодорову Аліну (Балтський ліцей №1 імені Олеся Гончара Балтської міської ради) – українська мова і біологія, Приходну Ксенію (комунальний заклад «Новоукраїнський ліцей» Роздільнянської міської ради) – українська мова і математика.

Окремі вітання освітянам, батькам та випускникам м.Одеса з успішним результатом. 90 юних одеситів можуть похвалитися результатом 200 балів.

У розрізі предметів на першому місці математика, на другому – англійська, на третьому – українська мови.

З 15357 учасників НМТ Одеської області хоча б з одного предмета отримали 200 балів 148 осіб.

За цими досягненнями – кропітка праця вчителів. Щира вдячність усім, хто вірив і готував, хто підтримував і надихав!

Ось вони – юні, талановиті, кмітливі, творчі та завзяті! Тим, кому крокувати лише вперед! Наші розумники та розумниці, нехай ваше майбутнє буде щасливим та успішним на рідній українській землі!