Презентація профтехів Одещини триває!

У цьому дописі про заклад-бренд. Зварити юшки 4 тонни 56 літрів, встановивши національний рекорд? Запросто! Міжнародна практика? Авжеж! Здобувачі освіти вже попрямували на самісінький південь Європи і навіть ті учні, що вимушено знаходяться за кордоном через війну. Всі зустрінуться на одній локації – 5-зірковому готельному комплексі Болгарії, де відшліфовуватимуть аж до вересня професійні навички та вміння кухаря, офіціанта, бармена, кондитера.

А волонтерська діяльність? І тут є чим похвалитися. З перших днів війни – весь колектив в строю! І, до речі, коли ми писали про тонни пиріжків – це не гіпербола. Саме стільки тіста тут переробили у смачну випічку.

Певне ви здогадались? Мова про Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу.

Ну, і за традицією, про успішні проєкти. Так ось в цьому закладі надихнулись ні чим іншим, як людською пам’яттю. Про безневинних жертв Голодомору. І аби ця трагічна сторінка в історії українського народу не повторилася, за підтримки Центру патріотичного виховання дітей та молоді, беручи за основу працю Державного архіву Одеської області, ОВПУ МТС втілює в життя один з наймасштабніших проєктів #Незламні_Голодомором. В його основі – фотореконструкція страв зі спогадів очевидців Голодомору 1932 -1933 роках, які проживали в Одеській області. Емоційно важко, але саме національна пам’ять робить нас сильнішими, надає сил для подальшої боротьби, яку веде наразі Україна.

Хочеш відрити для себе світ – ставай частинкою сім’ї Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу! Прийом проводиться шляхом конкурсного відбору вступників через укладання рейтингових списків. До речі, на сторінці ОВПУ МТС в YouTube, в окремому плей-аркуші за назвою «ОВПУ МТС: вступнику 2023 року» зібрано презентаційні матеріали про освітню установу, яка успішно готує кадри для закладів ресторанного сервісу, суб’єктів сфери гостинності, для роботи на морі в якості кухаря, офіціанта, бармена, кондитера, бортпровідника та майстра ресторанного обслуговування. Все у твоїх руках, абітурієнте!