Розширюємо географію «Класів безпеки»

9 червня 2023 року у Полезненському ліцеї Роздільнянського району, у межах реалізації всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України, ухваленого розпорядженням Кабінету Міністрів України, за участі фахівців ДСНС, представників поліції та органу управління освітою відбулось відкриття класу безпеки.

Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. Тут діти різних вікових груп зможуть в теорії і на практиці, в ігровій формі, навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для молодших школярів створено ігровий куточок.

Рятувальники Роздільнянського району провели для здобувачів освіти перший практичний урок. Під час заняття діти отримали чимало цікавої та корисної інформації.

На сьогодні такі тематичні класи мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки підростаючого покоління — запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наголошуємо, що і влітку продовжуємо активно працювати над створенням інтерактивних просторів у кожному закладі освіти Одещини.