Регіональна зустріч науковців

Сьогодні заступник директора Департаменту освіти і науки Таїса Абозіна взяла участь у Регіональній зустрічі Ради молодих вчених Одеської області, ініційованою Головою Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України Олесею Ващук, що проходила на базі освітнього хабу КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради”.

У своєму вітальному слові Таїса Михайлівна відзначила потужну обласну команду представників наукової спільноти, які викликають повагу і гордість, адже в непростих умовах сьогодення продовжують плідно працювати над розвитком сучасної науки, при цьому волонтерять, ініціюють та реалізовують крутезні ідеї. Варто додати, що спільно з молоддю, яка має сучасні погляди, триває плідна робота над концепцією розвитку вищої освіти Одещини.

Під час зустрічі молоді науковці долучилися до обговорення викликів, а також розширення можливостей у діяльності рад молодих вчених, зокрема і через проєкти РМУ при МОН України, спрямовані на підтримку та стимулювання наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених в умовах війни, про які поінформувала присутніх наша гостя – Олеся Ващук. Також на заході представили стан реалізації проєкту «Наукою вишиваємо Україну».