Відкрито заклад позашкільної освіти

Організація освітнього процесу у воєнний час – це виклик сучасності для педагогів, зокрема і для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти Одещини.

Під час війни позашкілля стає осередком, який дає змогу дітям отримувати психологічну підтримку та конструктивне спілкування, стабілізувати емоційний стан, формувати у дітей віру в щасливе майбутнє України, впевненість, почуття гідності, патріотизму та відчуття приналежності до нації.

Саме тому особливо актуалізується сьогодні питання щодо збереження та розвитку мережі закладів позашкільної освіти області. Вітаємо місцеве самоврядування та мешканців Андрієво-Іванівської сільської територіальної громади Березівського району з утворенням закладу позашкільної освіти! Такий дарунок дітям Андрієво-Іванівської громади засвідчує, що розвиток позашкільної освіти, плекання талантів та обдарувань дітей, юнаків та дівчат – серед пріоритетів діяльності місцевої влади.

Шановні колеги, вдячні за мудру управлінську позицію, адже майбутнє України – в наших дітях!

Зараз у зазначеному закладі позашкільної освіти гарно розвинуто напрям – хореографія, але найближчим часом зафункціонують гуртки військово-патріотичного спрямування та інші.

Хай щастить! Разом до Перемоги! Все буде Україна!