Реформа в дії: навчання тренерів
У рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, у межах ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», що реалізується Громадською організацією «Cult Food», за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, відбувся ІІ практичний етап навчання для 11 майстрів виробничого навчання закладів профтехосвіти Одещини – тренерів кулінарних хабів.
Платформою для проведення тренінгів став кулінарний хаб ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти».
Вітаємо майстрів, які пройшли курси і отримали сертифікати, що дасть змогу їм у подальшому навчати кухарів шкільних їдалень компетентностей, необхідних для формування навичок здорового харчування у здобувачів освіти. Дякуємо нашій агентці змін Рискаленко Ірині Геннадіївні, яка вже пройшли практичну підготовку від провідних кулінарних експертів України та радо поділилася з колегами своїм базовим практичним досвідом. Далі буде…
