Урочистості з нагоди професійного свята

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначається День працівників освіти.

Напередодні з цієї нагоди на обласному рівні проведено урочистий захід, на якому привітали освітян і вручили міністерські та обласні нагороди виконуючий обов’язки начальника Одеської ОВА Олександр Харлов, голова обласної ради Григорій Діденко, директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак.

За багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність 55 освітян Одеського регіону відзначені відомчими нагородами Міністерства освіти і науки України. Почесною грамотою обласної державної (військової) адміністрації цьогоріч нагородили 15 педагогів. Загалом на обласному рівні відзначено понад 300 педагоігчних працівників Одещини.

«Завдяки вашій відданості професії освіта в області зберігає традиційно високий рівень. Від імені начальника Одеської ОВА дякую усім освітянам Одеського регіону за нелегку, але важливу працю. Ваша сьогоднішня місія – не просто дати знання дітям, але й сформувати з них покоління свідомих, сильних та незламних українців»,- відзначив у вітальній промові Олександр Харлов.

Хвилиною мовчання на початку заходу вшанували світлу пам’ять оборонців рідної землі, в їх числі і сімнадцять працівників закладів освіти області.

Гарний настрій та незабутню атмосферу свята всім присутнім подарували вокальні композиції вихованців Одеського фахового коледжу мистецтв імені Данькевича та викладачів Березівського ВПУ Одеської політехніки.

Ми пишаємося педагогами Одещини та продовжуємо розвивати освітню галузь. Учителі – основа нашого суспільства, те світло, яке ніколи не згасає навіть у найтемніші часи.