Привітали молодь Одещини

У затишному концертному залі Одеського фахового коледжу мистецтв імені К.Ф.Данькевича відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня молоді в Україні. Серед найактивнішої спільноти молодих людей Одещини – люди різних професій, студенти, волонтери, активісти, громадські діячі. Серце переповнювала гордість за освітян та молодих вчителів.

Від імені начальника Одеської обласної військової адміністрації, від себе особисто та колективу Департаменту освіти і науки вітав ініціативну молодь регіону та вручив Почесні грамоти і Подяки обласного й державного рівнів директор Департменту освіти і науки Олександр Лончак.

Олександр Анатолійович поінформував присутніх, що у найближчих планах створити обласний Молодіжний центр та Молодіжну раду при Одеській обласній державній адміністрації. А також відзначив, що в області громадською організацією «Потрібні тут» реалізується глобальна програма UPSHIFT за підтримки ЮНІСЕФ. Це молодіжна ініціатива, яка впроваджена у понад 40 країнах світу. В тому числі у нас на Одещині. Вона надає молоді й підліткам навички та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

Пишаємося тим, що у час коли Україна відстоює своє право на незалежність, молодь Одещини на ключових позиціях: воює і волонтерить, захищає рідну землю від ворога, рятує і лікує, навчає і навчається заради Перемоги, виборює медалі на Олімпійських іграх в Парижі! Цінуємо внесок кожного і кожної!