Зустріч зі срібними призерами

25 червня 2024 року начальник Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся з переможцями V етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – командою баскетболістів Ліцею №3 «Авторської школи М.П.Гузика» м.Южне та їх тренерами Світланою Вишнею і Вадимом Захаренком. Нагородив Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації та подарунками. Хлопці посіли друге місце, попереду їх чекає відпочинок у спортивному таборі в Буковелі. Варто зазначити, що у фіналі вони грали з командою з Дніпра. Суперники виявились професійними баскетболістами та членами збірної України, тож програш у два очки – дуже гідний результат!

«Вдячний, що ви продемонстрували незламність рідної Одещини на всю країну. Упевнений, ви і надалі продовжите займатися спортом і підкорювати найвищі вершини», – відзначив, спілкуючись зі спортсменами, Олег Кіпер.

Нагадаємо, «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги » – ініціатива Президента Володимира Зеленського. Головна мета проєкту – залучити школярів до заняття спортом, дати їм можливість проявити себе, психоемоційно розвантажитися, знайти нових друзів. Всього 1235 команд Одещини доєдналися до наймасштабнішого шкільного спортивного руху країни і активно змагалися у 5 видах спорту.

#разомпереможемо#плічопліч#шкільніліги#scl#спортдлявсіх#scl_5етап#Одещина