ВІТАННЯ, ОДЕЩИНО!

Наша дружна велика освітянська родино, діти, батьки!

День Останнього дзвоника – свято завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Для багатьох школярів він сповіщає про відпочинок на канікулах. Для випускників його передзвін відкриє нову сторінку дорослого життя. Колись шкільний дзвоник зустрів вас на порозі першого класу, а цими днями він пролунає для вас востаннє. Прощальні хвилини завжди наповнені яскравими спогадами й щемливим сумом від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне. Ми живемо в особливий час, коли наша держава у війні з російським агресором продовжує відстоювати свою незалежність та суверенітет. Пам’ятайте завжди: Україна – це не зруйновані будинки та інфраструктура, Україна – це ви! Ніколи не забувайте, що ваша боротьба за свою Батьківщину – це боротьба сьогодні за себе кращого завтра – інтелектуальнішого, освіченішого, рішучішого. Від щирого серця бажаємо, щоб ваші мрії та плани збувались! Щоб ви всі жили в щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні!

А нашим юним друзям-школярам бажаємо продуктивно відпочити, набратися нових вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Шановні колеги, ваша відданість, любов до обраної справи і професіоналізм ще раз підтверджують про незламність українського народу та віру у світле майбуття! Нехай літо принесе заслужений відпочинок і натхнення для нових досягнень! Наповнюйте своє життя яскравими враженнями та лише позитивними емоціями, а себе – неймовірними силами та натхненням, що забезпечить гарантований успіх у новому навчальному році!

Дякуємо батькам за підтримку й розуміння! Так, вони виросли! Наші не по роках дорослі діти…

У багатьох закладах загальної середньої освіти цього дня відбувається акція “Замість квітів – донат на ЗСУ”. Наші захисники й захисниці давали нам можливість навчатися й навчати протягом року, це найменше, чим можемо віддячити їм за героїзм та щоденний подвиг в ім’я миру!

Слава Україні! Слава освіті та незламним освітянам! Ви – найкращі!

З повагою колектив Департаменту освіти і науки Одеської ОДА