Феєричне завершення змагального сезону «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

На Одещині поставлено крапку у фіналах спортивних змагань мегакрутого президентського проєкту для учнівської молоді.

“Вдячний тренерам і вчителям фізичної культури за вашу невтомну роботу з молоддю регіону та підтримку шкільних ліг! А також нашим захисникам і захисницям за можливість проводити такі масштабні змагання”, – зазначив на відкритті заходу начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Піднімав бойовий дух юним спортсменам та вболівальникам спортивний талісман Одещини – дружелюбний Дельфін.

П’ять днів тривали напружені поєдинки і нарешті інтригу розкрито! Представляти Одеську область у Київ на всеукраїнські змагання шкільних ліг поїдуть команди з волейболу – спритні “Леопарди” Надеждівського ліцею Арцизької громади (команда юнаків) та “Чорні пантери” Зорянського ліцею Саратської громади (команда дівчат), команди з баскетболу – суперсильні «Гепарди» ліцею №3 «Авторської школи М.П.Гузика» та незламні й харизматичні «Імператорські пінгвіни» Ізмаїльського ліцею №6, непереможна команда з футзалу ОЗ «Болградський ліцей», команда зі спортивного орієнтування БОЧМАНІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ-філія Новоселівського ОЗО Куяльницької ТГ Подільського району та дівчатка-черлідерки – учениці Одеського ліцею №73, які й завершили змагальний сезон.

Подяка тренерам за професійне наставництво, мотивацію, віру та гідний результат! Велика вдячність також усім, хто допомагав нам створити атмосферу свята для дітей.

Вболіваємо за наших! Успіхів на головному фіналі країни! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!