На Одещині стартував конкурс «Учитель року-2024»

Його учасників та учасниць від імені директора Департаменту освіти і науки та себе особисто сердечно вітала заступник Таїса Абозіна. Цьогоріч змагатимуться у номінації «Українська мова та література» – 20 педагогів, у номінації «Фізика» – 17, «Географія» – 13, «Образотворче мистецтво» – 3. Таїса Михайлівна висловила свою підтримку конкурсантам – відданим своїй справі, відкритим до нового, готовим ділитися професійними надбаннями, а головне, вмотивованим, відповідальним, креативним і сміливим учителям.

Хотілося б особливо відзначити, що в умовах другого року війни, незважаючи на постійні виклики, ракетні обстріли, блекаути, затяжні повітряні тривоги, дистанційне навчання, педагоги Одещини, переможці регіональних турів конкурсу «Учитель року» тримали високу планку та отримували призові місця (і не одне!) на всеукраїнському рівні і у 2022, і у 2023 роках. Хай це мотивує і надихає сьогодні усіх, хто лише на старті!

Щемко на серці. 307 педпрацівників області, людей мирної професії, наразі зі зброєю у руках протистоять рашистській навалі, щоб ми тут могли організовувати освітній процес, навчати дітей, дбати про їх розвиток та безпеку, підвищувати рівень своєї професійної майстерності, зокрема і через такі популярні в освітянській спільноті конкурси.

Велика подяка журі, оргкомітету, зокрема Одеській академії неперервної освіти за методичний, технічний супровід конкурсу і створення належних умов для проведення випробувань першого туру в непростих умовах сьогодення.

«З вами поруч крокуватимуть кращі з кращих! Це вселяє впевненість! Переконана, що конкурс «Учитель року-2024» розкриє перед вами нові обрії та можливості щодо пізнання себе як агента змін Нової української школи. Шановні конкурсанти! Зичу кожному з вас невичерпного творчого потенціалу, невтомної енергії, міцного здоров’я, цікавих ідей, радості від отриманого результату! Тож дивуйте, навчайте, творіть, змінюйте, надихайте! Маленькими кроками. До нашої Великої Перемоги! З вдячністю до усіх, хто тримає нам небо»,- зазначила у вітальному слові Таїса Абозіна.

Вболіваємо за вас, колеги! Ви уже переможці! Успіхів!