НАУКА ЗАРАДИ МИРУ

Напередодні Дня науки, за підтримки нашого Департаменту, Рада молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації організувала і провела два дуже цікаві заходи. Локація – затишний освітянський хаб КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” .

Спочтаку круглий стіл, де координатори продемонстрували широке розмаїття проєктів діяльності робочих груп РМВ ООДА з метою ознайомлення та обговорення між вченими регіону, а також задля залучення нових членів до цікавої діяльності.

У числі представлених проєктів були: «Наукою вишиваємо Україну», який демонструвала Олена ФІЛОНЕНКО; «Жінки в науці», координатором якого є Юлія КОТЕЛЬНИКОВА; «Освітній автотранспорт», його продемонстрував Вадим ХАМРАЙ; «Благодійний бал», координатором якого є Анна ТЮТЮННИК; «Пікніки молодих вчених», який представляла Юлія СЬОМІНА; «Лекції РМВ ООДА», доповідала координатор Олександра ШАГОВА; «Подаруй свою книгу», який запроваджує Аліна ДУБИНА; Робоча група з SMM, доповідала керівник Ангеліна ДОКУС; «Школа молодого науковця», його на заході популяризувала також Ангеліна ДОКУС; «Колекції молодих вчених», організатором якого була Марія НЕСТЕРКІНА. Серед учасників заходу були розіграні дві колекційні машинки за допомогою настільного генератора чисел.

А на завершення присутні мали змогу ознайомитися із виставкою “Колекції молодих вчених”:

✓”La danza del amor (Танець кохання)”: подаровані фото закоханих пар;

✓ “Історії натхнення”: роботи у різних техніках – вишивка хрестиком та гладдю, аплікація, малюнки декоративним акрилом;

✓ “Колекція парфумів”;

✓ “Вироби з бісеру”: 4 вази з квітами з бісеру, близько 15 ящірок з бісеру;

✓ “Картини бісером”;

✓ “Масштабні моделі автомобілів”;

✓ “Поетичні листівки”: Листівки з авторською поезією;

✓ “Скарби планети: мушлі”;

✓ “Творчість”: ляльки;

✓ «З Україною в серці»: 12 світлин;

✓ «Мистецтво здійснених мрій»: виставка лялькового мистецтва та фрагмент серії «Балети».

Під час виставки відбулося урочисте вручення подяк всім учасникам заходу та залученим до організаційного комітету. Слід зазначити, що молоді вчені, окрім наукової роботи, мають розвивати власні таланти. І можливостей є достатньо. Разом до перемоги!