Вітаємо з перемогою у конкурсі!

19 квітня 2023 року відбувся фінальний етап ХV Конкурсу “Ерудит” серед здобувачів освіти з порушеннями слуху 12-х (13-х) класів закладів загальної середньої освіти у 2023 році, в якому взяли участь 20 учнів спеціальних закладів освіти для глухих дітей та дітей зі зниженим слухом. Конкурс «Ерудит» був заснований за ініціативою Міністерства освіти і науки України та Українського товариства глухих та реалізовується у партнерстві з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти».

За результатами виконання учасникам фінального етапу ХV Конкурсу «Ерудит” тестових завдань з навчальних предметів та творчого завдання визначено переможців конкурсу. Приємно відзначити, що І місце серед нечуючих посів Олександр ЛАПІН – здобувач освіти КЗ «Одеська спеціальна школа № 91 Одеської обласної ради».

Щиро вітаємо Олександра та його наставників із заслуженою перемогою! Знаємо, що Олександр кращий не лише в навчанні, а й чемпіон з шахів та шашок. Щасти тобі, Сашко! Ти молодчинка! Не зупиняйся на досягнутому, розвивай свою ерудицію та нахили, вір у свої сили! Ми пишаємося тобою!