В центрі уваги – дитячо-юнацькі спортивні школи

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет передав сьогодні нашій області 46 одиниць спортивного спорядження для ДЮСШ та ЗЗСО (НУШ). Кожен із наборів містить спортивний інвентар, який передбачений для фізкультурно-оздоровчих та рухових активностей груп з кількістю до 90 дітей.

Зазначена підтримка у напрямі розвитку спортивно-оздоровчої діяльності здійснюється міжнародною організацією UNICEF за сприяння Одеська обласна державна адміністрація , Департаменту освіти і науки, Одеське обласне відділення(філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Окрема подяка Мурату Шахіну, голові Представництва UNICEF Ukraine ЮНІСЕФ в Україні, Баходиру Рахімову, керівнику Одеського офісу ЮНІСЕФ.

І ще! У межах співпраці із Одеським офісом представництва ЮНІСЕФ в Україні закладам освіти, які працюють в офлайн-режимі, гуртожиткам, Пунктам Незламності та обігріву у лютому буде передано понад 500 портативних маслонаповнених електрообігрівачів, частину з яких (50 шт.) – надали дитячо-юнацьким спортивним школам.