Зустріч з представниками молодіжної волонтерської спільноти «Співдія Хаб Одещина»

Директор Департаменту Олександр ЛОНЧАК зустрівся з представниками молодіжної волонтерської спільноти «Співдія Хаб Одещина» – керівником хабу Юліаною НАЗО та координаторами хабу з метою підбиття певних підсумків роботи волонтерів з числа активної молоді Одещини під час воєнного стану в регіоні, напрацювання пропозицій та обговорення проблемних питань. Про потужну взаємодію спільноти «Співдія Хаб Одещина» з Одеською обласною державною адміністрацією, ефективну дієву співпрацю з керівництвом Департаменту освіти і науки облдержадміністрації щодо реалізації актуальних молодіжних ініціатив на підтримку цивільного населення регіону в період війни, зазначили координатор напряму «Співдія» в Одеській області від Одеської ОВА Зоя ДМИТРУК та керівник «Співдія Хаб Одещина» Юліана НАЗО.

Координаторами всеукраїнського молодіжного волонтерського проєкту «Співдія», який реалізується за підтримки Офісу Президента України та Міністерства молоді та спорту України, було відзначено Департамент освіти і науки облдержадміністрації пам’ятним знаком – символом вдячності і поваги за співдію та реалізацію проєктів на підтримку України.

Інформуємо, що напередодні 2023 року розпочав діяльність напрям «Співдія Діти Одещина», головна мета якого психоемоційна підтримка дітей. Цільова аудиторія: діти від 5 до 12 років. Активність – Творчість – STEM – такий формат проведення заходів «Співдія Діти Одещина» ефективно сприяє не тільки психоемоційній підтримці дітей, але й їх всебічному розвитку. До співпраці з менторами Хабу запрошуються колективи закладів освіти області. Партнерство з «Співдія діти Одещина» стане вагомим ресурсом та підтримкою у роботі педагогічних працівників. Питання щодо формування партнерської взаємодії можна обговорити з координатором «Співдія» в Одеській області за номером телефону: 063-414-36-34.