Обласний етап олімпіади з інформаційних технологій

У приміщенні Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. До випробувань долучились 89 учнів 9-11 класів.

Учнівське змагання виявляє кращих школярів, обізнаних в області офісних застосунків та веб-технологій. Учнівська молодь Одещини виконуватиме завдання з моделювання тематичних баз даних, створювати складні обчислення засобами табличного процесора, готувати презентацій на професійному рівні.

З вітальною промовою до присутніх звернулась Кузнєцова О.В. – завідувачка кафедри дошкільної і початкової освіти КЗВО “Одеська Академія неперервної освіти Одеської обласної ради”, кандидат психологічних наук, доцент. Оксана Володимирівна побажала учасникам змагань успіхів, можливості в повній мірі проявити свої знання, ерудицію та характер.

З технічними особливостями проведення олімпіади школярів ознайомив Попков Денис Миколайович- ст.викладач факультету «Комп’ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту».

Вітаємо з відкриттям ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади й бажаємо всім учасникам проявити свою творчість, знання та наполегливість!